Voetbal4u.com

Spanje Real Madrid zet Royston Drenthe op transferlijst

Niet alleen bij Hércules Alicante hebben ze het gehad met Royston Drenthe. Ook Real Madrid wil van de linkspoot af. José Mourinho liet weten niets meer in hem te zien.

De huurovereenkomst van de oud-Feyenoorder loopt op 30 juni af. Maar Mourinho hoeft de Nederlander niet terug in zijn selectie. Hij krijgt geen kans. De Portugees gaf bij het bestuur aan dat Drenthe verkocht kan worden.

Drenthe staat sinds 2007 onder contract bij Real Madrid. Afgelopen zomer wilde Mourinho nog niet meewerken aan een definitief vertrek, maar drong aan op een verhuur. De botsingen tussen Drenthe en de trainers en voorzitter van Hércules hebben Mourinho echter van mening doen veranderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.