Voetbal4u.com

Spanje ‘Joris Mathijsen in belangstelling van Espanyol’

Joris Mathijsen lijkt zich na de oefentrip met Oranje op te kunnen maken voor een nieuwe ploeg. De HSV-verdediger werd eerder in verband gebracht met Ajax, maar ook Espanyol blijkt interesse te hebben.

De Spaanse ploeg ziet in de centrale verdediger van HSV een welkome versterking voor de defensie, meldt Bild. In Hamburg heeft de 31-jarige Mathijsen nog een contract tot de zomer van 2012. Naast de tweede club van Barcelona werd eerder Ajax in verband gebracht met de achterhoedespeler, die in Amsterdam gezien wordt als mogelijke opvolger van jan Vertonghen.

Mathijsen maakte in 2006 de overstap naar HSV, waar hij de afgelopen jaren steevast basisspeler was. In zijn eerste vier seizoenen speelde de in Goirle geboren voetballer minimaal dertig competitieduels voor de club uit de Bundesliga. Voor zijn buitenlandse avontuur was Mathijsen actief bij Willem II en AZ.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.