Voetbal4u.com

Eredivisie Leroy Fer zou niet voor Ajax willen spelen

Leroy Fer kent een moeilijke periode als Feyenoorder, maar de jonge middenvelder slaat zich er voorlopig goed doorheen. Ondanks bedreigingen aan zijn adres concentreert hij zich op Feyenoord en hoopt hij op een transfer.

“Het is een cruciale fase, dat brengt emoties met zich mee. Er worden dingen gedaan door mensen die niet weten wat ze doen. Dat hoort er nou eenmaal bij”, zegt Fer tegenover RTV Rijnmond. “Tot 31 augustus is er nog niks duidelijk, maar op dit moment speel ik voor Feyenoord en daar moet ik me volledig op concentreren.”

Het incident met de rouwadvertentie die de middenvelder in zijn brievenbus vond wil Fer zo snel mogelijk vergeten. “Ik laat het naast me liggen. Iedereen weet ik dat ik een emotionele jongen ben, maar je wordt er wel sterker door. Het is vervelend, soms worden er vervelende dingen gezegd en op straat kijk je goed om je heen. Maar het is niet zo dat ik echt bang ben.”

“Feyenoord heeft een grote achterban en het zijn geweldige supporters. Er zijn alleen mensen die dit doen en dat is jammer. Het kunnen ‘supporters’ zijn met teveel emotie, maar de echte Feyenoord-fans zijn fantastisch en dat zal altijd zo blijven”, aldus de jeugdinternational.

Zijn keuze om Feyenoord te verlaten heeft ook niets met de club te maken. “Het is puur een sportieve keuze omdat ik mij door wil ontwikkelen. Mijn gevoel voor de club Feyenoord verandert hierdoor niets. Ik blijf van de club houden, ik speel er al twaalf jaar.”

Over een eventuele overstap naar FC Twente kan hij echter nog niks zeggen. “Dat is tussen de clubs. Ik wil me in ieder geval in Nederland ontwikkelen en als er iets uit het buitenland komt dan laten we dat links liggen. Voor Ajax zou ik in ieder geval nooit willen spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.