Voetbal4u.com

‘Wilfried Bony overweegt te vertrekken bij Vitesse’

Wilfried Bony weet nog niet of hij na de winterstop ook speelt voor Vitesse. De Ivoriaanse spits van de Arnhemmers sluit een transfer uit de Gelredome niet uit. “Maar ik weet het niet zeker”, laat de aanvaller weten in gesprek met De Gelderlander.

De pas 22-jarige topscorer van het ambitieuze Vitesse (9 goals) kwam een jaar terug voor vier miljoen euro over van Sparta Praag. Voorbije maanden werd zijn naam al meermaals gelinkt aan diverse grote Europese clubs. Zo zou hij bij Chelsea landgenoot Didier Drogba moeten vergeten. Ook Sevilla en CSKA Moskou zouden hengelen naar de diensten van Bony, voor wie Vitesse ‘de hoofdprijs van 20 miljoen’ wil vragen.

De fysieke krachtpatser, die in januari met Ivoorkust deelneemt aan de Afrika Cup, keert mogelijk helemaal niet meer terug in Arnhem. Bony herhaalt over een mogelijke transfer: “Misschien, misschien, maar het op dit moment echt niet zeker.” Vitesse lijkt met Japans international Mike Havenaar en oud-PSV’er Jonathan Reis al geanticipeerd te hebben op een vertrek van zijn goalgetter.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *