Voetbal4u.com

Eredivisie John Guidetti lonkt naar Italie

De zaakwaarnemer van John Guidetti laat weten dat de oud-Feyenoorder zijn carrière wil voortzetten in de Italiaanse competitie. De talentvolle Zweedse aanvaller ziet weinig heil in een terugkeer bij Manchester City, maar de Serie A bevalt hem zeker wel.

Roberto Di Fanti hoopt een mooie club voor Guidetti te vinden in Italië, zo onthult de belangenbehartiger in gesprek met Radio Mana Mana. “Guidetti wordt gevolgd door Lazio, maar ook Fiorentina en Sampdoria hebben belangstelling.”

“Ik heb ook al een keer gesproken met AS Roma, maar hun hebben meerdere aanvallers dus zie ik geen mogelijkheden daar voor Guidetti”, vervolgt de zaakwaarnemer, die de wens van zijn cliënt weet. “Spelen in Italië is een droom voor hem.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.