Voetbal4u.com

Eredivisie Koeman: ‘Tweede plek is te hoog gegrepen komend seizoen’

Feyenoord is bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de tweede plek van afgelopen seizoen zijn de verwachtingen in Rotterdam hoog. Trainer Ronald Koeman kijkt tevreden terug op de eerste weken.

Onder andere aanwinsten Harmeet Singh en Ruud Vormer wisten de keuzeheer al te overtuigen. “Ze voegen stuk voor stuk iets extra’s toe aan het team en stralen uit heel graag voor Feyenoord te willen spelen”, geeft de trainer aan op het digitale thuis van de Stadionclub.

“De spelers moeten beseffen dat na afgelopen seizoen de norm anders is dan een jaar geleden”, vervolgt Koeman. “De tweede plaats was fantastisch, maar het is ondanks de hoge verwachtingen niet reëel om dat voor komend seizoen ook te eisen.”

“Aan de andere kant proef ik in de groep de honger naar meer succes, dat vind ik zeer positief om te zien. Iedereen is zeer scherp begonnen aan het nieuwe seizoen, het is aan ons als technische staf om dat verder te stimuleren. Het helpt daarbij dat de groep er fysiek uitstekend voorstaat, vrijwel iedereen is fit en ook de nieuwe jongens passen zich snel aan binnen het team.”

“We hebben niemand met Champions League-ervaring. Het zal zwaar worden, maar we werken er naartoe om klaar te zijn voor die wedstrijden. Voor de club is het heel belangrijk om in ieder geval de eerste ronde door te komen, zodat we verzekerd zijn van minimaal Europa League. Maar we gaan natuurlijk voor het hoogst haalbare”, besluit de eindverantwoordelijke.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.