Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ron Vlaar kan niet beloven dat hij dit seizoen bij Feyenoord blijft’

Ron Vlaar heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en ziet uit naar zijn achtste seizoen in Rotterdam-Zuid, maar steekt zijn ambitie ook niet onder stoelen of banken. De 27-jarige centrumverdediger werd vorig seizoen herhaaldelijk genoemd bij Italiaanse, Duitse en Engelse clubs en weet dat er deze zomer zomaar een club kan komen, die hem wil hebben. In dat geval weet Vlaar nog niet wat hij zal doen.

“In de tweede seizoenshelft heb ik voor mezelf een goed niveau gehaald afgelopen seizoen, met het EK als beloning. Ik wil dat nu ook een heel seizoen lang laten zien”, stelt Vlaar. De stopper maakte in de vier recente interlands die hij afwerkte zeker geen povere indruk en weet dat hij op een belangrijke leeftijd is aangekomen, zeker met het oog op het buitenland. “Natuurlijk denk ik daar wel eens over na”, geeft Vlaar toe in het Algemeen Dagblad.

“Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Feyenoord, maar als voetballer wil je altijd het hoogste. Ik merk het wel als het luxeprobleem zich voordoet.” Dinsdag nog gaf technisch directeur Martin van Geel aan dat men in De Kuip niet happig is op een vertrek van aanvoerder Vlaar. “Het lijkt me duidelijk dat wij niet positief zullen reageren als de belangstelling voor Ron heel concreet wordt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.