Voetbal4u.com

Europa League Europa League-loting: ‘Fenerbahce – Benfica, FC Basel – Chelsea’

De weg naar Amsterdam loopt voor Dirk Kuyt via Portugal. Fenerbahçe neemt het in de halve finale van de Europa League op tegen Benfica, zo heeft de loting vrijdag uitgewezen. De andere halve finale gaat tussen FC Basel en Chelsea.

Bij Benfica, dat de halve finale haalde door Newcastle United uit te schakelen, treft Kuyt zijn collega-international Ola John. Chelsea, dat af moet zien te rekenen met FC Basel, heeft de Nederlandse jeugdinternational Nathan Aké onder contract staan. De middenvelder was donderdag basisspeler in de return tegen Rubin Kazan.

De heenwedstrijden in de halve finale zijn donderdag 25 april, de returns een week later. De finale staat gepland voor woensdag 15 mei, in de Amsterdam ArenA. Geen van de vier teams in de halve finale wist de Europa League al eens te winnen.

Loting halve finale
Fenerbahçe- Benfica
FC Basel- ChelseaLaat een reactie achter

Your email address will not be published.