Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Carlo Ancelotti wil met Zlatan Ibrahimovic vertrekken naar Real Madrid’

Trainer Carlo Ancelotti wordt gezien als opvolger van José Mourinho bij Real Madrid. De Italiaanse coach van Paris Saint-Germain zou echter een flinke eis hebben neergelegd bij de directie van de Madrileense club.

Speculaties zijn er zowel in Spanje als in Frankrijk. Real en Mourinho zouden uit elkaar gaan, terwijl inmiddels ook Ancelotti en PSG akkoord zouden zijn over het beëindigen van de samenwerking. Daarop zou Real Ancelotti naar Madrid willen halen. Volgens Le10Sport wil Ancelotti PSG-ster Zlatan Ibrahimovic meenemen naar Spanje.

Het Franse medium meldt dat Ibrahimovic een belangrijke schakel kan zijn in de onderhandelingen tussen Ancelotti en Real. De oefenmeester ziet met Cristiano Ronaldo en Ibrahimovic het ideale duo voor de ‘nieuwe’ voorhoede van De Koninklijke.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.