Voetbal4u.com

Engeland ‘Goal Robin van Persie kost Arsenal-supporter zijn huis’

Een groot deel van de supportersschare van Arsenal hekelt Robin van Persie sinds zijn overstap naar Manchester United. Dat geldt nu ook ongetwijfeld voor Henry Dhabasani, want de Oegandese Arsenal-fan is zijn huis verloren aan een buurtbewoner na een bizarre weddenschap.

Dhabasani gokte dat Arsenal de topper tegen Manchester United dit weekend winnend zou afsluiten, maar Van Persie bepaalde anders. Buurtbewoner Rashid Yiga zette zijn vrouw (!) en zijn auto in op een overwinning van United. Dankzij de kopbal van Van Persie trok hij aan het langste eind en legde Yiga beslag op de woning van Dhabasani.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!