Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord contracteert vier spelers en legt ze voor drie jaar vast

Feyenoord heeft vandaag goede zaken gedaan op technisch gebied. Maar liefst vier van haar talenten voor drie jaar vastgelegd.

Het gaat om verdediger Stef Gronsveld (18), middenvelder Gustavo Hamer (16) en middenvelder Jari Schuurman (17). Ook Bart Nieuwkoop (18) krijgt een contract voor drie jaar bij de Rotterdammers. Dit laat Feyenoord weten via haar officiele website.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!