Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik geloof nog steeds in Europees succes met Ajax’

In eigen land presteert Ajax uit de kunst. Met vier kampioenschappen op rij mogen de Amsterdammers zeker niet klagen. De prestaties in het buitenland zijn echter zwak. Er wordt weer gehunkerd naar Europees succes. Volgens Marc Overmars wordt het lastig om structureel terug te keren aan de Europese top.

“Bij de laatste acht van de Champions League zie je vrijwel altijd dezelfde clubs terug”, zegt Overmars tegen Voetbal International. “Maar zelfs de grootste clubs hebben te maken met cyclussen. Als je naar Ajax kijkt: we hebben in de jaren zeventig en negentig een gouden periode gehad. Volgens de golfbewegingen zou er nu weer wat moois kunnen aankomen”, hoopt de Ajax-directeur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.