Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax, Feyenoord en Twente melden zich voor 25-jarige Guillermo Molins’

Zowel Ajax, Feyenoord als FC Twente hebben interesse in de 25-jarige Guillermo Molins. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. De Uruguayaans-Zweedse vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij het Zweedse Malmo, waar hij furore maakt.

Molins stond vorig seizoen nog onder contract bij Anderlecht, maar dat draaide uit op een teleurstelling. Dit seizoen keerde hij weer terug naar zijn oude club uit Zweden. De vleugelflitser maakt dit seizoen vier doelpunten en was goed voor drie assists. Ook KRC Genk zat dit weekend op de tibune voor de aanvaller.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook