Voetbal4u.com

Eredivisie Sterkhouder Ajax: ‘Ik blijf lekker, voel me hier thuis, en heb net bijgetekend’

Daley Blind is geenzins van plan om op korte termijn te vertrekken bij Ajax. In een gesprek met de Telegraaf maakt hij hier melding van. “Het moet wel heel gek lopen wil ik deze zomer Ajax gaan verlaten”.

“Ik blijf lekker bij Ajax, heb net bijgetekend en voel me hier thuis”, begint Blind in de ochtendkrant. Helemaal uitgesloten is een transfer echter ook niet. “Als er iets moois op mijn pad komt, zal ik zeker luisteren, maar de intentie is nog voor Ajax te blijven spelen. Ik schat die kans op 95 procent, want ik ben gelukkig in Amsterdam en zal ook na een goed WK niet zomaar weggaan.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.