Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kolbeinn Sigthorsson is klaar bij Ajax, en schakelt zijn broer in’

Kolbeinn Sigthorsson is uit op een transfer bij Ajax. De aanvaller is opzoek naar een nieuwe uitdaging. Met Ajax wou hij kampioen van Nederland worden, en dit is inmiddels ruimschoots gelukt. Een land als Engeland spreekt hem wel aan. Hij gaat zich de komende tijd orienteren, zegt hij in gesprek met het AD.

De voormalig speler van AZ Alkmaar heeft broer en zaakwaarnemer Andri Sigþórsson de opdracht gegeven om een nieuwe club te zoeken. De IJslander sluit echter niet uit dat hij zich in juni gewoon weer in Amsterdam zal melden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!