Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet Promes of Basacikoglu halen als rechtsbuiten’

Ajax gaat deze zomer opzoek naar een nieuwe rechtsbuiten. Analist Bart Sanders nam alle rechtsbuitens onder de loep die spelen in de eredivisie en kwam tot de conclusie om Quincy Promes of Bilal Basacikoglu te halen.

De spelers die het beste uit de test kwamen waren  Romeo Castelen en Ruben Schaken. Maar deze spelers zijn te oud voor de visie van Ajax. Promes scoort hoog op doelpunten en assists maar onvoldoende op succesvolle dribbels en rendement van zijn schoten. Basakicoglu heeft daarentegen een uitstekende dribbel, maar zijn passzuiverheid is laag. Aan Marc Overmars de taak om de juiste speler binnen te halen.

Bekijk de hele analyse op www.bartsanders.nl.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.