Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Thibaut Courtois heeft een Hollandse verdediging voor zich’

AA Gent-trainer Hein Vanhaezebroeck is niet echt onder de indruk van de verdediging van het Belgisch Elftal. Hij zegt we hebben de beste keeper van de wereld maar daarvoor staat dan een Hollandse verdediging. En in Nederland kunnen ze niet verdedigen.

“Het belangrijkste onderdeel op een WK is de boel dichthouden achterin. Ik vraag me af, kunnen ze dat?” denkt Vanhaezebrouck hardop in Het Nieuwsblad. Zijn uitspraak over de ‘Hollandse verdediging’ slaat op spelers als Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld, die zijn opgeleid in Nederland ‘waar verdedigen minder belangrijk is dan aanvallen’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!