Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Nederland – Spanje (WK VOETBAL 5-1!!!)

Nederland heeft de openingswedstrijd vanavond op het WK met 5-1 gewonnen van Spanje. De Spanjaarden kwamen met 1-0 voor door een benutte penalty van Xabi Alonso. Vlak voor rust maakte Robin van Persie op een prachtige manier de 1-1 voor Nederland. Hij knikte de bal binnen met een vliegende kopbal zoals ‘Beb Bakhuys’dat in het verleden deed.

Na de rust maakte Arjen Robben de 2-1, na een verschrikkelijke mooie pass van Daley Blind. Stefan de Vrij maakte daarna na een corner de 3-1. Robin van Persie maakte daarna de 4-1 (Blunder van Casillas). Arjen Robben maakte het sprookje compleet door de 5-1 te maken na een prachtige solo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *