Voetbal4u.com

‘Club in Chinese handen, ADO Den Haag wil naar de top’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

ADO Den Haag is na Vitesse nu ook in handen gevallen van een buitenlandse partij. Het Chinese sport- en voetbalbedrijf United Vansen International Sports Co, neemt namelijk de aandelen over.

De club is nu nog in handen van Mark van der Kallen en Paul Beyersbergen, maar zij zijn bereidt om hun aandelen van de hand te doen. In een officieel persbericht bevestigt ADO de overname. “De nieuwe investeerder is geïnteresseerd om de verdere groei van ADO Den Haag ook financieel en organisatorisch mogelijk te maken. In dat kader zijn Stichting Stadion Ontwikkeling en haar bestuurders Mark van der Kallen en Paul Beyersbergen benaderd en uiteindelijk bereid gevonden de aandelen in ADO Den Haag te verkopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *