Voetbal4u.com

Eredivisie Wijnaldum zet zijn carriere voort bij Go Ahead Eagles

Giliano Wijnaldum verruilt per direct FC Groningen voor Go Ahead Eagles. De 21-jarige vleugelverdediger tekent een contract voor twee jaar in Deventer. Vorig seizoen verruilde hij nog AZ voor de Noorderlingen.

“Ik heb een mooi seizoen meegemaakt bij FC Groningen, maar ik heb een heel goed gesprek gehad met trainer Foeke Booy en zit vol ambitie in Deventer te gaan spelen”, zegt de 21-jarige verdediger op de clubwebsite van Go Ahead Eagles.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!