Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer: ‘Als Tottenham Hotspur mij had gewild dan was ik weggeweest’

Frank de Boer stond de laatste maanden in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Tot een overgang kwam het niet omdat de Londenaren niet gediend waren van zijn openheid richting de media. Ze kozen uiteindelijk voor Mauricio Pochettino als nieuwe trainer.

Als ze hem wel zouden hebben gewild, dan hadden de Amsterdammers nu waarschijnlijk opzoek gemoeten naar een nieuwe oefenmeester. ‘Als ze mij hadden gewild, dan had ik denk ik wel ja gezegd tegen een overgang’ Het was vrij close, meld hij tegenover AT5.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.