Voetbal4u.com

Eredivisie John Heitinga vanwege moeder speler van Ajax geworden

John Heitinga is door zijn moeder in de jeugdopleiding van Ajax beland. Dit zegt hij in gesprek met het Duitse BILD. De speler maakte afgelopen seizoen een transfer van Fulham naar Hertha BSC.

“Mijn moeder had met de club gebeld en gezegd dat haar zoon daar graag wilde voetballen”, zo liet Heitinga weten in een interview met BILD. “Dat is eigenlijk compleet lachwekkend, want zo werkt het natuurlijk niet.” Toch pakte dit gesprek goed uit want Ajax zag zijn talent direct. De Amsterdammers vonden ze het een leuk idee en ze zeiden: ‘Kom maar eens langs!’ Vervolgens bleef ik er achttien jaar”, zo sloot de in Alphen aan den Rijn geboren speler zijn verhaal af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.