Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-middenvelder op de radar bij Napoli’

Georginio Wijnaldum staat in de belangstelling van het Italiaanse Napoli. De middenvelder van de Eindhovenaren heeft nog steeds zijn contract niet verlengd en dat is die club ook opgevallen. Dit weet het medium TuttoSport te melden.

Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend seizoen. Napoli zou dit willen afkopen voor een bedrag van zeven miljoen euro. Of PSV de middenvelder daarvoor wil laten gaan, is echter de vraag. De club verwacht dat Wijnaldum spoedig zijn handtekening zal zetten onder een verlengd contract in Eindhoven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!