Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-middenvelder op de radar bij Napoli’

Georginio Wijnaldum staat in de belangstelling van het Italiaanse Napoli. De middenvelder van de Eindhovenaren heeft nog steeds zijn contract niet verlengd en dat is die club ook opgevallen. Dit weet het medium TuttoSport te melden.

Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend seizoen. Napoli zou dit willen afkopen voor een bedrag van zeven miljoen euro. Of PSV de middenvelder daarvoor wil laten gaan, is echter de vraag. De club verwacht dat Wijnaldum spoedig zijn handtekening zal zetten onder een verlengd contract in Eindhoven.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.