Voetbal4u.com

Geen verlenging tijdens Ajax – PEC in strijd om Johan Cruijf Schaal

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De KNVB heeft de verlenging voor het duel om de Johan Cruijff Schaal geschrapt. Als er na 90 minuten een gelijke stand om het bord staat zullen er direct strafschoppen worden genomen. Zondag treedt landskampioen Ajax tegen Bekerwinnaar PEC Zwolle aan.

De beleidsbepalers in Zeist willen het gevaar van overbelasting de kop indrukken: ”Dat kan gunstig zijn voor hun prestaties in de aankomende nationale en internationale competities. Veel andere Europese voetbalbonden doen dit ook bij de supercupwedstrijd in hun land”, stelt de voetbalbond in een officiële verklaring.

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *