Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robert Muric hoopt voor Ajax te debuteren tegen PSV’

De nieuwe Ajax-aanwinst Robert Muric hoopt voor de Amsterdammers te debuteren in de topper tegen PSV. Dit weet het medium Sportske Novosti te melden. De vleugelaanvaller tekende onlangs een contract bij de kampioen voor vier seizoenen. Hij kampt momenteel nog met een trainingsachterstand maar hoopt er over een kleine drie weken weer helemaal bij te zijn.

De achttienjarige rechtsbuiten stond de afgelopen maanden amper op het trainingsveld. Zijn vorige werkgever, Dinamo Zagreb, was namelijk van mening dat de jongeling nog een contract zou hebben bij die club. De FIFA moest uiteindelijk een beslissing nemen en de wereldvoetbalbond besliste in het voordeel van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.