Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer sprak met Rafael van der Vaart over terugkeer naar Ajax

Frank de Boer heeft twee weken geleden via een telefonisch onderhoud geprobeerd Rafael van der Vaart terug te halen naar Amsterdam. De middenvelder heeft te kennen gegeven liever in Duitsland actief te blijven. Dit heeft zijn zaakwaarnemer Robert Geerlings inmiddels bevestigt.

Van der Vaart heeft bij Hamburger SV nog een contract voor een jaar. Afgelopen seizoen degradeerde hij bijna met die club uit de Bundesliga. Via de Play-offs wisten ze handhaving nog net veilig te stellen. Van der Vaart doorlieo bij Ajax de gehele jeugdopleiding en vertrok in 2005.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.