Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Atletico, Benfica en Engelse clubs in de markt voor Georginio Wijnaldum’

Georginio Wijnaldum is een gewilde speler op de transfermarkt. Naar verluidt zijn Atletico Madrid, Benfica en enkele Engelse clubs in de markt voor de middenvelder van PSV. Dat meldt Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink.

Naar verluidt willen de Eindhovenaren vijftien miljoen euro voor hem ontvangen. Ook is PSV bezig om hem een nieuw contract te geven. Hij liet eerder doorschemeren graag te willen bijtekenen in Eindhoven. “Ik sta niet voor niets hier. De intentie is om te blijven en bij te tekenen, maar niets is nu al zeker”, zei hij enkele weken geleden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.