Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax doet Eto’o een beter voorstel dan Liverpool’

Ajax lijkt bereid om diep te gaan voor Samuel Eto’o. De steraanvaller staat in de belangstelling van vele clubs en wacht waarschijnlijk op het beste voorstel.

De Amsterdammers lijken kansloos te zijn wanneer er een club komt met een grote zak geld, maar niets is minder waar. De Italiaanse journalist Tancredi Palmeri, die werkt voor het Amerikaanse CNN en La Gazzetta dello Sport, weet vanavond te melden dat Ajax miljoenen over heeft om de komst van de Kameroenees te financieren.

Hoeveel Ajax precies heeft geboden is niet bekend. Maar dit bedrag zou in ieder geval hoger zijn dan het bod van Liverpool. De Engelse topclub zou in een eerste gesprek Eto’o tot vier miljoen per jaar zijn gegaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.