Voetbal4u.com

‘Ajax gaat zondag met nul punten terug naar Amsterdam’

AZ won haar eerste wedstrijd in de competitie op een makkelijk wijze met 0-3 van Heracles Almelo. Aanstaande zondag om 12.30uur staat een volgende kraker op het programma. Dan ontvangen de Alkmaarders namelijk Ajax.

Verdediger Jeffrey Gouweleeuw wil met deze groep echt iets bereiken. We zijn behoorlijk ambitieus. Waarom ook niet? Onze doelstelling dit jaar is om de top aan te vallen. Tegen Ajax is er een mooi moment om te kijken waar we staan. Ik zie geen enkele reden waarom wij niet zouden winnen. AZ was vorig seizoen al sterk in eigen huis. Ik heb Ajax-Vitesse gezien en een deel van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle, dan weet je dat er in ieder geval kansen liggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *