Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax niet in zee met Samuel Eto’o, Overmars richt zich op andere speler’

Samuel Eto’o lijkt niet de nieuwe spits van Ajax te worden. De Amsterdammers hadden een deadline ingesteld om eindelijk duidelijkheid van de aanvaller te krijgen, maar hier is niet op gereageerd. Deze deadline was ingesteld om 18.00 uur vandaag.

Volgens Ajax Showtime was het management van Eto’o ten tijden van het verstrijken van de deadline met een andere club in gesprek over een andere speler. Dat betekent dat er op dat moment in ieder geval niet met Ajax is gecommuniceerd over het definitieve antwoord van de spits. Ajax wil duidelijkheid van de speler en wil nu niet langer meer wachten. Naar verluidt is Loic Remy van QPR in de markt om de vacature bij de Amsterdammers in te vullen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.