Voetbal4u.com

Eredivisie Jasper Cillessen was bijna vertrokken bij Ajax

Jasper Cillessen heeft het afgelopen jaar een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Hij is nu vaste keeper van Ajax en heeft ook een vaste plek in het Nederlands Elftal. Een jaar geleden hing de vlag er nog totaal anders bij. Het had niet veel gescheeld of de sluitpost was vertrokken uit Amsterdam.

Frank de Boer gaf destijds de voorkeur aan concurrent Kenneth Vermeer: ”Die mededeling kwam hard aan”, geeft Cillessen toe. ”Ik had een paar maanden eerder tijdens de Azië-trip mijn debuut in Oranje gemaakt. Daarna was ik extra vroeg aan de seizoensvoorbereiding begonnen en tijdens de oefenduels met Ajax ging het goed. Aan de andere kant: er was voor de trainer geen reden om Kenneth uit het doel te halen. En toch had ik goede hoop op een kentering. Dat bleek niet het geval.’ Als ik vorig seizoen mijn kans niet had gepakt, was het voor mij afgelopen geweest bij Ajax. Zo simpel werkt het gewoon bij een topclub.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.