Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie keer op rij verliezen is geen optie voor Ajax Amsterdam’

Ajax heeft dit weekeinde wat goed te maken. De Amsterdammers verloren hun laatste twee competitiewedstrijden van respectievelijk PSV en FC Groningen. Aanstaande zaterdagavond staat er weer een duel op het programma in de Amsterdam ArenA.

“Hopelijk zetten we een paar goede resultaten neer waardoor we in een flow komen”, stelt de coach van de Ajacieden, die het met Heracles opneemt tegen de rode lantaarndrager van de Eredivisie: “Zij hebben niks te verliezen en zitten in een benauwde situatie. Maar drie keer op rij verliezen is voor ons geen optie”, besluit De Boer, die zich woensdag opmaakt voor Paris Saint Germain.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.