Voetbal4u.com

‘Rafael van der Vaart had Ajax wat extra’s kunnen geven’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax smacht naar succes in de Champions League. Aankomende woensdag treffen de Amsterdammers in eigen huis het Paris Saint-Germain van Zlatan Ibrahimovic. Volgens kenners mist Ajax de kwaliteit om het zulke clubs echt lastig te maken.

“Grote namen hebben we momenteel niet”, zegt clubicoon Sjaak Swart in het Algemeen Dagblad. “Er is niemand die het verschil kan maken, die het team kan dragen.” “Daarom had ik graag Rafael van der Vaart bij Ajax terug gezien. Die heeft iets extra’s, een pass, een ingeving, kan uit het niets een goal maken”, gaat Swart verder. “Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *