Voetbal4u.com

‘Lekkende zaakwaarnemer zou oorzaak zijn van ontslag Alex Pastoor’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De soap rond het hoofdtrainerschap bij AZ gaat voort. Vandaag werd bekend dat Alex Pastoor niet de nieuwe hoofdtrainer wordt van AZ. De club meldde dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan, maar dit blijkt niet zo te zijn. Naar verluidt is een lekkende zaakwaarnemer debet aan het vertrek van Pastoor.

Vrijdag schreef de Telegraaf dat Marco van Basten zou aftreden bij AZ wegens fysieke klachten. De zaakwaarnemer van Pastoor, Alex Oosterveer zou dat gelekt hebben aan de ochtendkrant. De voormalige assistent was tot donderdag de beoogde opvolger van Van Basten, maar na de uitkomst van het onderzoek door AZ gaat dat verhaal niet door, meldt het Algemeen Dagblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *