Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zonder drugs was ik de allerbeste voetballer ooit geworden’

Diego Maradona wordt altijd in één adem genoemd met Johan Cruijff en Pelé. Vele mensen delen de mening dat Maradona de beste voetballer ooit was die op deze planeet heeft rondgelopen. Zelf is hij zelfverzekerd over het feit dat Pele niet beter was als hij was.

In gesprek met het Argentijnse tv-kanaal TyC Sports blikte Maradona deze week terug op zijn carrière. Daarbij kwamen ook zijn gewichtsproblemen en zijn buitensporige drugsgebruik ter sprake. Maradona stak de hand in eigen boezem en zei spijt te hebben dat hij zich tegoed deed aan cocaïne als speler. “Als ik geen drugs had gebruikt, was ik een fenomenale voetballer geweest”, aldus de oud-aanvaller.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.