Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Fenerbahce laat Depay en Wijnaldum beoordelen’

Memphis Depay wordt al in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid, maar een dienstverband in Turkije lijkt ook nog altijd tot de mogelijkheden te behoren. Fenerbahce stuurt namelijk scouts naar Eindhoven om de prestaties van de vleugelflitser en Georginio Wijnaldum te gaan beoordelen. Dit weet het Turkse Fotospor te melden.

Het is dan ook goed mogelijk dat de Gele Kanaries in januari een bod op een van deze spelers zullen uitbrengen. We zijn benieuwd aan wat voor een bedrag de Turken denken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!