Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer: ‘Lucas Andersen kan een hele grote speler worden’

Lucas Andersen ontpopt zich steeds vaker als baasispeler in Ajax 1. Van trainer Frank de Boer krijgt hij steeds meer speelminuten om zich eigen te bewijzen. De oefenmeester van de Amsterdammers denkt dat er een grote toekomst voor hem is weggelegd.

‘Hij heeft de kwaliteiten om een hele grote speler te worden, zegt de Boer’. “Nu laat hij pas bij vlagen zien hoe goed hij is. Dat willen we uitbouwen naar een hele wedstrijd en daarna moet hij het over een langere periode laten zien”, laat De Boer weten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.