Voetbal4u.com

‘Feyenoord kreeg twee goede spitsen aangeboden’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft deze zomer twee kansen gehad om een prima spits aan te trekken. Naar verluidt hebben de Rotterdammers de aanvallers Diafra Sakho en Stefan Scepovic angeboden gekregen. Dit weet Jan Everse althans te melden tegenover de NOS.

“Ik weet uit betrouwbare bron dat deze zomer twee goede spitsen zijn aangeboden bij Feyenoord. De eerste is Diafra Sakho uit Senegal. Ik pak zijn paspoortje er even bij: maakte vorig seizoen twintig doelpunten voor FC Metz in de Franse Ligue 2”, aldus Everse. Uiteindelijk vertrok de spits echter naar West Ham United. “De tweede is Stefan Scepovic, een Serviër. Hij maakte 23 doelpunten voor Sporting Gijón in de Segunda División”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *