Voetbal4u.com

‘Feyenoord heeft gewonnen vanwege twee illegale goals’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Guy Lazon is niet blij. De trainer van Standard Luik kreeg vanavond op zijn broek in het treffen met Feyenoord voor de Europa League. Feyenoord won in eigen huis met 2-1. Lazon vindt dat de scheidsrechter verantwoordelijk is voor de nederlaag van zijn team.

Manuel de Sousa uit Portugal heeft het allemaal verkeerd gezien. “Het waren twee illegale goals van de tegenstander”, aldus de coach van Luik tegenover het ANP. “Bij het eerste doelpunt uit een verre inworp werd de bal door niemand aangeraakt, waardoor het geen geldige treffer was.”

“Bij de winnende goal raakte een speler van Feyenoord de bal met zijn hand. We hebben door twee fouten van de arbitrage verloren. Bovendien hadden we in de extra tijd ook nog een strafschop verdiend na een overtreding van de doelman van Feyenoord tegen Yuji Ono.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *