Voetbal4u.com

Standard Luik wilde wedstrijd tegen Feyenoord opnieuw spelen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Standard Luik heeft zich toch neergelegd bij de nederlaag tegen Feyenoord gisteren. De Belgen waren woest op de scheidsrechter die in hun ogen erg tekort schoot. Eigenaar van Standard Roland Duchalet wilde naar de UEFA stappen om als doel te bereiken dat de wedstrijd opnieuw gespeeld zou gaan worden.

In een persbericht liet Standard vrijdag echter weten dat er geen stappen ondernomen zullen worden. “De arbiters hebben in de omstreden fase, waarbij Feyenoord het openingsdoelpunt kon scoren, beslist dat de bal nog werd geraakt na de inworp. Het gaat om een interpretatiefout en daardoor kunnen we geen klacht indienen”, aldus Standard.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *