Voetbal4u.com

UEFA verwijt Feyenoord gebrekkige organisatie en stelt onderzoek in

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De UEFA styelt obderzoek in na de ongeregeldheden tijdens Feyenoord – Standard Luik gisterenavond. Beide supportersgroepen raakten slaags op de tribune. De UEFA verwijt Feyenoord nu een ‘gebrekkige organisatie’.

Tijdens het treffen in de groepsfase van de Europa League waren liefst 2400 supporters van Standard Luik aanwezig, die in een ander vak zaten dan het normale uitvak in de Kuip. Daar kunnen namelijk geen 2400 supporters in, waardoor al eerder werd besloten de fans in een ander vak te plaatsen. De supporters van de Belgische club probeerden te ontsnappen uit hun vak en wilden vervolgens fans van Feyenoord aanvallen. De ME kon dit ternauwernood voorkomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *