Voetbal4u.com

Eredivisie Verhuurde Ajacied tijdelijk terug bij Ajax om te herstellen

Lesley de Sa is teruggekeerd bij Ajax. De aanvaller werd aan het begin van het seizoen verhuurd aan GA Eagles en is daar geblesseerd geraakt aan zijn rug. Al vier weken kan hij niet in actie komen voor de Eagles. Dit weet Voetbal International te melden.

Hij is teruggekeerd omdat de blessure nogal mysterieus is. Booy legt aan het weekblad uit dat het eerst leek op een botkneuzing met wat vocht achter de pijnlijke wervel. “Dat is weg, maar bij een tweede MRI-scan was er toch nog iets niet goed. Omdat zijn revalidatie stagneerde, pakken ze het nu bij Ajax op. Dat hoeft niet heel lang te duren, maar ik verwacht hem over twee, drie weken pas terug in Deventer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.