Voetbal4u.com

‘Warner Hahn kraakt Martin van Geel’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Warner Hahn werd kort voor het sluiten van de transfermarkt verhuurd aan PEC Zwolle. De tweede keeper van Feyenoord moest plaats maken voor de kersverse aanwinst Kenneth Vermeer. Erwin Mulder werd gedegradeerd tot tweede keeper. De doelman van PEC omschreef de handelswijze van Van Geel als niet netjes. ‘Ik sta nog steeds achter deze woorden’, zegt Hahn.

”Wees gewoon eerlijk tegen me, zeg dat je mij nog niet goed genoeg vindt”, deelt hij tegenover Voetbal International een sneer uit naar de sportbestuurder. ”Nu zag ik dat niet aankomen en was de teleurstelling veel groter. Kenneth is een heel goede keeper. Maar Erwin (Mulder, red.) heeft het vorig jaar toch ook goed gedaan? Ik vond het niet nodig. Maar ja, ik ben niet objectief.”

Ondanks deze tegenslag wil Hahn de club en het legioen niet in een kwaad daglicht stellen. ‘Ik heb gezien en gevoeld hoe intens die band is tussen het Legioen en de club. De liefde van al die mensen voor Feyenoord. Dat maakt de club zo speciaal.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *