Voetbal4u.com

Mogelijk toch Ajax-supporters naar uitduel tegen SV Urk

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Mogelijk komen er toch Ajax-supporters naar het bekerduel met SV Urk voor het bekertoernooi. Kaarten gaan namelijk de losse verkoop in. De Amsterdammers werden door de KNVB gestraft vanwege de incidenten tijdens de bekerfinale vorig seizoen. Het mocht één duel geen supporters meenemen naar een uitduel.

Wel worden de kaarten alleen verkocht in de kantine van de amateurclub en wordt er om legitimatie gevraagd. Leden en vrijwilligers van SV Urk krijgen eerst de mogelijkheid om op 15, 16 en 17 oktober kaarten te bemachtigen, waarna op 22, 23 en 24 oktober de vrije verkoop van start gaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *