Voetbal4u.com

De Boer: ‘Hiddink moet stoppen, zijn tijd is geweest’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De KNVB moet zich de komende tijd gaan beraden over de toekomst van Guus Hiddink. Gisteren verloor hij met Oranje kansloos van IJsland (2-0). Nederland staat nu op een uitzichtloze derde plaats in de poule met zes punten achterstand op de nummer 1 en 2. Voetbalanalist en oud-speler van Oranje Ronald de Boer vindt dat Hiddink beter de eer aan zichzelf kan houden.

“Ik vind Guus een fantastische vent, maar het is over voor hem”, trapt De Boer af in gesprek met Voetbal International. Hij vindt het nu al helemaal tijd voor een frisse wind. “Ik heb de keuze voor Hiddink nooit begrepen en snap die nu nog steeds niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *