Voetbal4u.com

Eredivisie De Boer: ‘Glaasje wijn voor de wedstrijd is prima’

Ajax speelt aanstaande dinsdag voor de Champions League tegen FC Barcelona. Een prima moment om voor de gebroeders De Boer om terug te kijken op hun periode in Catalonie.

“Ik heb in Barcelona wijn leren drinken”, zegt Ronald in het Algemeen Dagblad. “In Nederland is het haast, haast, haast. Daar neem je de tijd om te tafelen. We hebben heerlijke vis leren eten. En zelfs bij een sportmaaltijd stond er een fles wijn op tafel. Eén glaasje voor de wedstrijd was prima.”

Frank spreekt van zijn ‘minste tijd als voetballer’. Ronald erkent dat. “Onze beste periode was bij Ajax. Bij Barcelona vergaten we op het voetballen te focussen. Dat sloop er langzaam in.” Frank: “Onbewust hè. Vergeet niet: in die tijd werd Barcelona een hype, als club en als stad. Drie vluchten werden er acht op een dag. Vrienden, kennissen, iedereen kwam even langs. Uiteindelijk wil je ze toch allemaal even pleasen. Even gedag zegen. Je wordt meegesleurd in die hype. Opgeslokt.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.