Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax blij met een punt tegen FC Barcelona’

Morgen speelt Ajax in de Champions League een loodzware uitwedstrijd tegen FC Barcelona. Het seizoen van de Amsterdammers verloopt momenteel nog niet stabiel. Met hoogtepunten maar ook met flinke dalen. Trainer Frank de Boer houdt zich in aanloop naar het duel vast aan de betere momenten van zijn ploeg.

“Door de goede tweede helft gaan we toch met vertrouwen naar Barcelona”, vertelt Lasse Schöne aan NUsport. “Het lijkt me duidelijk dat we daar anders moeten beginnen. Het is vooral heel belangrijk dat we de eerste tien à vijftien minuten goed doorkomen.”

Schone ziet de thuiswedstrijd van vorig jaar tegen de Catalanen als een goed voorbeeld. “We moeten vooral durf tonen en volgens onze eigen principes spelen. Zoals we vorig jaar in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Barcelona ook lieten zien. Aanvallen dus, maar niet als een kip zonder kop. Het zou al geweldig zijn als we een puntje pakken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.