Voetbal4u.com

Luis Suarez: ‘Ik snap niet waarom bijten nou zo erg is’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Luis Suarez heeft zich uitgesproken over zijn bijtincidenten van de laatste jaren. Otman Bakkal, Branko Ivanovic en Girogio Chiellini moesten er alle drie aan geloven. De Uruguayaanse aanvaller mag na een maandenlange schorsing zijn rentree weer gaan maken op de voetbalvelden. Met zijn nieuwe club Barcelona treed hij morgen aan tegen de eeuwige rivaal Real Madrid.

Het is een soort reflex van de 27-jarige spits. “Ja, het is als een impuls. Eentje waarvan je je pas daarna bewust bent.” Een impuls ook die hem een schorsing voor liefst vier maanden opleverde, iets waar Suarez nog altijd niet bij kan. “Iedereen heeft zijn eigen manier van zelfverdediging”, verklaart de voetballer, die de afgelopen maanden niet over het incident wilde praten.

“In mijn geval kwam de druk en de spanning er op die manier uit. Andere spelers reageren door iemands been te breken of door andermans gezicht te verbouwen. Wat Chiellini is overkomen wordt gezien als erger, maar ik snap niet waarom bijten als zoiets ergs wordt gezien”, citeert Voetbal International de voormalig Ajacied.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *