Voetbal4u.com

‘Ajax akkoord met gering aantal kaarten voor uitduel tegen Paris SG’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax is onder protest akkoord gegaan met het geringe aantal kaarten dat het krijgt voor het duel met Paris Saint-Germain. Slechts 850 suppporters zullen hun club gaan ondersteunen in het duel om de Champions League.

”Supporters die een kaart hebben gekocht voor bovengenoemde wedstrijd kunnen te zijner tijd op eigen gelegenheid afreizen naar de Franse hoofdstad. Vanuit Parijs is medegedeeld dat supporters zonder geldig plaatsbewijs niet welkom zijn in de stad. Zij kunnen ter plaatse gecontroleerd worden en aangehouden worden op basis van een noodbevel. Ajax roept supporters zonder geldig plaatsbewijs dan ook op om vooral niet af te reizen”, aldus Ajax in een statement op de clubwebsite.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *