Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet kansen deze week tegen FC Barcelona’

Ajax is positief gestemd voor het treffen met FC Barcelona deze week in de strijd om de Champions League. Woensdag is het zover, de eerste confrontatie werd met 3-1 verloren.

“We moeten vroeg druk zetten zoals we vorige week tegen Go Ahead Eagles deden”, vertelde Schöne in gesprek met NUsport. “Met die insteek het veld ingaan, dan staat het publiek er meteen achter en kan het een geweldige wedstrijd worden.”

Een stok achter de deur houdt Joel Veltman van de Amsterdammers wel. We wonnen vorig seizoen wel, maar zijn bij die uitwedstrijd wel met beide benen op de grond gezet. Aan de andere kant werden we vorig seizoen vooraf ook afgeschreven en wonnen we toch. Heel veel mensen zullen wel zeggen dat het een incident was, maar ik geloof erin”, aldus de centrale verdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.